תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

מאפה שמרים וגבינות מתוק

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי

מאפה שמרים
וגבינות מתוק
 

מאפה שמרים וגבינות מתוק 

לחם תלישות – כדורי בצק מתוקים ממולאים גבינה מתוקה ומנוקדים בפירות יער חמצמצים

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

180 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- תבנית קוגלהוף משפחתית

  • 3 וחצי כוסות (500 גרם) קמח לבן

  • 150 גרם חמאת תנובה רכה (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בשמן קוקוס)

  • 1/4 כוס (50 גרם) סוכר לבן

  • 1 וחצי כפות שמרים יבשים

  • 1 ביצה (בגרסה הטבעונית ניתן לוותר)

  • 1 כוס (240 מ"ל) חלב תנובה פושר (לגרסה טבעונית אפשר להחליף במשקה שיבולת שועל/שקדים של תנובה אלטרנטיב)

  • למלית:

  • 1 חבילה (500 גרם) גבינת כנען תנובה

  • 100 גרם גבינה לבנה 5% תנובה

  • 100 גרם אבקת סוכר

  • 1 כפית תמצית וניל

  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת

  • לציפוי:

  • 150 גרם חמאת תנובה מומסת (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בשמן קוקוס/תחליף חמאה)

  • 1 כוס (200 גרם) סוכר לבן

  • 1 שקית פירות יער סנפרוסט

  • להגשה: אבקת סוכר

  • *

    (לגרסה טבעונית אפשר להחליף את הגבינות במלית בממרח סויה בטעם טבעי 9% של תנובה אלטרנטיב)

גודל תבנית:

תבנית קוגלהוף משפחתית

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

שמים את כל מרכיבי הבצק במיקסר עם וו לישה ולשים כ-7 דקות עד לקבלת בצק גמיש. מעבירים לקערה משומנת ומכוסה להתפחה של שעה בטמפרטורת החדר או ארבע שעות במקרר. 

הפעלת טיימר ( 7:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

02 .

מניחים את הבצק על משטח מקומח וקורצים כדורים קטנים. 

03 .

מערבבים את כל מרכיבי המלית בקערה.  

04 .

משטחים מעט כל כדור וממלאים בכפית גדושה מהמלית. 

05 .

סוגרים היטב כל כדור. 

06 .

מפשירים את פירות היער ומניחים על נייר סופג. 

07 .

טובלים כל כדור בחמאה מומסת ואחר כך בסוכר ומניחים בתבנית משומנת בחמאה. בין הכדורים שמים פירות יער. 

08 .

מתפיחים 25 דקות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-35 דקות. מצננים ובוזקים מעט אבקת סוכר בעת ההגשה. 

הפעלת טיימר ( 35:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top