צילום: שקמה יעקבי | סטיילינג: שקמה יעקבי | מתכון: שקמה יעקבי
פשטידת בצלים
מקורמלים טבעונית
פשטידת בצלים מקורמלים – פשטידה טבעונית גבוהה ורכה עם שוליים קריספיים חמאתיים, קרם סויה עשיר, בצלים מטוגנים מקורמלים וערימה נפלאה של בצלים וסלקים צרובים מעל.
פשטידת בצלים
מקורמלים טבעונית
פשטידת בצלים מקורמלים – פשטידה טבעונית גבוהה ורכה עם שוליים קריספיים חמאתיים, קרם סויה עשיר, בצלים מטוגנים מקורמלים וערימה נפלאה של בצלים וסלקים צרובים מעל.
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
פרווה
סוג מתכון
60 דקות
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל- פשטידה בקוטר 22 ס"מ
-
קלתית:
-
3 כפות תחליף חמאה טבעוני
-
½ כוס פירורי לחם
-
מילוי:
-
2 גביעי ממרח סויה 9% תנובה ALTERNATIVE
-
מלח על פי טעם
-
2 בצלים גדולים קצוצים מטוגנים עד הזהבה
-
3 שיני שום כתושות
-
¾ כוס קמח מכל סוג
-
שכבת בצלים וסלק:
-
1 בצל רגיל חתוך לריבועים
-
1 בצל סגול חתוך לריבועים
-
3 סלקים מבושלים חתוכים לריבועים (אפשר מוואקום)
-
מלח פלפל על פי טעם
-
2 כפות שמן זית
גודל תבנית:
תבנית בקוטר 22 ס"מ
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
הוראות הכנה:
מילוי:
01 .
בקערה לערבב את כל מרכיבי המילוי
שכבת בצלים וסלק:
01 .
בקערה לערבב בצלים, סלק, שמן זית, מלח ופלפל
02 .
להעביר לתבנית ולאפות על 200 מעלות 15 דקות
03 .
להניח בצד
הרכבה:
01 .
על תבנית עגולה בקוטר 22 ס״מ למרוח שכבה עבה של תחליף חמאה טבעונית (גם על הדפנות)
02 .
לפזר מעל פירורי לחם בנדיבות (גם על הדפנות)
03 .
להעביר מעל את המילוי ולישר
04 .
לאפות על 180 מעלות 30-35 דקות
05 .
לקשט בשכבת בצלים וסלק קלויים לקרר מעט ולהגיש