תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

ריזוטו גריסי פנינה עם אפונה, אספרגוס ופרמיג'יאנו רג'יאנו

צילום: נמרוד סאונדרס | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: רחלי קרוט & מאיה ורטהיימר

#רחלי קרוט ומאיה ורטהיימר

ריזוטו גריסי פנינה עם אפונה, אספרגוס ופרמג’יאנו רג’יאנו

ריזוטו גריסי פנינה עם אפונה, אספרגוס ופרמג’יאנו רג’יאנו

מנה כזאת עוד לא אכלתםריזוטו גריסי פנינה ברוטב דלעת ושמנת עם פטריות מוקפצות בניחוח שום וגילופי פרמזן

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

40 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- 4 מנות

  • 3 כפות חמאת תנובה

  • 2 כרשים או 2 בצלים

  • 3/4 כפית מלח

  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס

  • 1 כוס גריסי פנינה

  • 5 כוסות ציר ירקות או מים

  • 3/4 מכל שמנת לבישול 10% השף הלבן

  • 1/2 צרור עירית קצוצה דק/בצל ירוק קצוץ דק

  • לחלקו השני של הבישול:

  • 1 כוס אפונה ירוקה

  • צרור אפרגוס טרי חתוך לרבעים

  • 1 פלח (150 גרם) פרמג'יאנו רג'יאנו מסדרת COLLECTION

גודל תבנית:

סיר רחב

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

שוטפים היטב את גריסי הפנינה.

 

02 .

חותכים את הכרשה או את הבצלים לרצועות דקות ומטגנים בחמאה בסיר רחב עד ריכוך.

03 .

  מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים.

04 .

מוסיפים את גריסי הפנינה ואת ציר הירקות או המים ומבשלים על להבה נמוכהבינונית, עד שהגריסים רכים.

05 .

 מוסיפים שמנת לבישול ומערבבים.

06 .

מוסיפים לסיר את העירית, האפונה והאספרגוס, מערבבים קלות ומבשלים במשך 5 דקות.

הפעלת טיימר ( 5:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

07 .

 מגישים עם גילופי פרמזן.

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top