תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

קיפולי בלינצ’ס גבינות מלוח

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי

קיפולי בלינצ’ס גבינות מלוח

קיפולי בלינצ’ס גבינות מלוח

בלינצ’ס דק ופריך בצורת שק קטן ממולא בגבינות ופטריות 

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

60 דקות

זמן הכנה

בינוני

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

לרכישת המוצרים ממגוון רשתות:

המרכיבים ל- 10 יחידות

  • להרכבה: 12-10 שיפודים דקים מאוד

  • לבלינצ'ס:

  • 1 וחצי כוסות (210 גרם) קמח לבן

  • 1 כפית שטוחה של מלח

  • 2 ורבע כוסות (540 מ"ל) חלב תנובה

  • 20 גרם חמאת תנובה מומסת

  • למלית:

  • 1/2 כוס פטריות טריות קצוצות דק

  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק

  • 1 כף שמן זית

  • 4 כפות פירורי לחם

  • 1 כפית שטוחה מלח

  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס

  • 1 חבילה (220 גרם) פתיתי פטה כבשים 20% פיראוס

  • 1 חבילה (250 גרם​)​ גבינה לבנה 9% תנובה

  • 1 חבילה (250 גרם) גבינת חרמון 16% פיראוס

גודל תבנית:

תבנית תנור

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

טורפים את מרכיבי הבלינצ’ס בקערה גדולה עד שמתקבלת בלילה חלקה וללא גושים – אפשר במטרפה אבל מומלץ במיקסר יד. 

02 .

מחממים מחבת נון סטיק בקוטר של 26/24 ומשמנים קלות בעזרת נייר ספוג בשמן. 

03 .

יוצקים חצי מצקת מהבלילה אל המחבת ומנענעים את המחבת מצד לצד כך שהבלילה תתפשט בכל המחבת לבלינצ’ס דק מאוד. 

04 .

מחכים 3-2 דקות עד שפני הבלינצ’ס מתקשים והקצוות זהובים מעט ומעבירים לצלחת – לא הופכים לצד השני. 

הפעלת טיימר ( 3:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

05 .

חוזרים על הפעולה עם יתרת הבלילה. 

06 .

מצננים את הבלינצ’ס. 

07 .

מטגנים את הפטריות והבצל הירוק בכף שמן כ-4 דקות ומסננים מנוזלים. 

הפעלת טיימר ( 4:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

08 .

מערבבים בקערה את הפטריות עם מרכיבי המלית ומניחים במרכז כל בלינצ’ס 2 כפות גדושות. 

09 .

מצמידים את שני קצוות הבלינצ’ס ומשחילים בזהירות שיפוד דק בצורת קיפולים עד שנוצר “שק”. 

10 .

מעמידים את הבלינצ’ס על נייר אפייה, באופן שהשיפוד למעלה מחזיק את השק. 

11 .

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות עד ששק הבלינצ’ס הופך קשיח מעט וקריספי. 

הפעלת טיימר ( 20:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top