תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

פוקצ׳ה סלק ובטטה עם קממבר וקשקבל

צילום: נמרוד סאונדרס | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: שחר ואורן & ירדנה ארזי

#שחר, אורן וירדנה ארזי

פוקצ׳ה סלק ובטטה
עם קממבר וקשקבל

פוקצ׳ה סלק ובטטה עם קממבר וקשקבל

פוקצה ענן שמחבקת לתוכה את כל התוספות שתניחו עליה  

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

60 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- פוקצ'ה אחת

  • 4 כוסות קמח לחם (560 גרם)

  • 1.5 כוסות מים 360 מ"ל

  • 3 כפות שמן זית (40 גרם)

  • 1 כפית שמרים (5 גרם)

  • 1 כפית גדושה מלח (8 גרם)

  • 1 סלק בינוני

  • 1 בטטה בינונית

  • 1 פלח גבינת קשקבל Collection תנובה

  • 1 חבילה קממבר collection תנובה

  • מלח ים אטלנטי

גודל תבנית:

תבנית עגולה גדולה (או סוטאז׳)

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

מערבבים את המים והשמרים בקערת מיקסר ולאחר שתי דקות מוסיפים פנימה את הקמח, השמן והמלח. 

הפעלת טיימר ( 2:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

02 .

מתחילים לעבד במהירות איטית עד שכל החומרים נאספים אל הבצק ואז מגבירים למהירות גבוהה למשך כ-10 דקות עד שמתקבל בצק חלק ואחיד, מבריק ונפרד מהדפנות. 

הפעלת טיימר ( 10:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

03 .

משמנים בשמן זית קופסה גדולה ומעבירים את הבצק לתפיחה של שלוש שעות עד שהוא משלש את נפחו. 

הפעלת טיימר ( 180:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

04 .

קולפים את הבטטה והסלק, חותכים לקוביות, מערבבים עם שמן זית ואופים כ-25 דקות בחום של 200 מעלות עד לריכוך. 

הפעלת טיימר ( 25:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

05 .

חותכים את גבינת הקשקבל ואת הקממבר לקוביות. 

06 .

אחרי שהבצק תפח הופכים אותו על תבנית עגולה גדולה (או סוטאז׳) ובלחיצות עדינות בקצות האצבעות משטחים את הבצק בתבנית, בזהירות כדי לא להרוס את האווריריות. 

07 .

מפזרים את התוספות, בוזקים מלח ים גס ואופים 20-15 דקות ב-240 מעלות עד שהפוקצה משחימה והגבינות ניתכות. 

הפעלת טיימר ( 15:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

08 .

מוציאים מהתנור. מומלץ להעביר למשטח לקירור. 

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top