תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

נגיסי פרעצל

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי

נגיסי פרעצל

נגיסי פרעצל

הרכבת מגש גבינות קצת אחרת, במקום עוד קרקר  לצד הגבינות, מכינים את הפרעצל המסורתי בגודל ביס לצד הגבינות

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

120 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- 25-30 יחידות

  • לפרעצל:

  • 3 וחצי כוסות (500 גרם) קמח לבן

  • 3 כפות שמן זית

  • 1 כף שמרים יבשים

  • 2 כפות סוכר

  • 1 כף מלח

  • 1+1/4 כוסות (300 מ"ל) חלב תנובה

  • לבישול וציפוי הפרעצל:

  • סיר עם מים רותחים, כף סודה לשתייה, מים ותיון של תה כהה

  • מלח גס לבזיקה

  • ביצה טרופה

  • המרכיבים למגש הגבינות:

  • 1 חבילה (125 גרם) קממבר COLLECTION תנובה

  • 1 גביע (250 גרם) לאבנה עיזים פיראוס

  • 1 גביע (225 גרם) נפוליאון 25% עם זיתים

  • 1 פלח גבינת ברי COLLECTION תנובה

  • 1 חבילה (250 גרם) פטה 20% פיראוס

  • 1 חבילה (170 גרם) סקנדינבי COLLECTION תנובה

  • מטבל ירוק העשוי מפלפל ירוק טחון עם שום, פטרוזיליה, נענע ושמן זית

גודל תבנית:

תבנית תנור

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

שמים את מרכיבי הפרעצל במיקסר עם וו לישה ולשים 7 דקות. מניחים להתפחה של שעה בקערה משומנת ומכוסה. 

הפעלת טיימר ( 7:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

02 .

מחלקים לכדורים קטנטנים ויוצרים מהן רצועות, יוצרים מיני פרעצל ומניחים בתבנית על נייר אפייה. 

03 .

מרתיחים בסיר מים, כף סודה לשתייה ותיון.  

04 .

טובלים כל פרעצל ל-20 שניות ומניחים בתבנית על נייר אפייה. 

05 .

מורחים בביצה טרופה ובוזקים מלח גס. 

06 .

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות עד השחמה. 

הפעלת טיימר ( 25:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

07 .

מגישים על מגש עם הגבינות והמטבלים.  

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top