צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי
נגיסי פרעצל
נגיסי פרעצל
נגיסי פרעצל
נגיסי פרעצל
הרכבת מגש גבינות קצת אחרת, במקום עוד קרקר – לצד הגבינות מכינים את הפרעצל המסורתי בגודל ביס
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
חלבי
סוג מתכון
120 דקות
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל- 25-30 יחידות
-
לפרעצל:
-
3.5 כוסות (500 גרם) קמח לבן
-
3 כפות שמן זית
-
1 כף שמרים יבשים
-
2 כפות סוכר
-
1 כף מלח
-
1+1/4 כוסות (300 מ"ל) חלב תנובה
-
לבישול וציפוי הפרעצל:
-
סיר עם מים רותחים, כף סודה לשתייה, מים ותיון של תה כהה
-
מלח גס לבזיקה
-
ביצה טרופה
-
המרכיבים למגש הגבינות:
-
גבינה כחולה COLLECTION תנובה
-
לאבנה עיזים פיראוס
-
פלח גבינת איבריקו COLLECTION תנובה
-
פלח גבינת מנצ'גו COLLECTION תנובה
-
פלח גבינת ברי COLLECTION תנובה
-
פלח פרמזן גבע COLLECTION תנובה
-
ממרח פסטו אוליביה
-
ממרח עגבניות מיובשות אוליביה
גודל תבנית:
תבנית תנור
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
הוראות הכנה:
01 .
שמים את מרכיבי הפרעצל במיקסר עם וו לישה ולשים 7 דקות. מניחים להתפחה של שעה בקערה משומנת ומכוסה.
הפעלת טיימר ( 7:00 דק׳)
02 .
מחלקים לכדורים קטנטנים ויוצרים מהן רצועות. יוצרים מיני פרעצל ומניחים בתבנית על נייר אפייה.
03 .
מרתיחים בסיר מים, כף סודה לשתייה ותיון.
04 .
טובלים כל פרעצל ל-20 שניות ומניחים בתבנית על נייר אפייה.
05 .
מורחים בביצה טרופה ובוזקים מלח גס.
06 .
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות עד השחמה.
הפעלת טיימר ( 25:00 דק׳)
07 .
מגישים על מגש עם הגבינות והמטבלים.
מתכונים נוספים שישדרגו את שולחן החג שלך
60 דקות
בורקס גבינות קטוגני
40 דקות
מקלות פיצה
25 דקות
סלט יווני מוגש בקערת טורטיה
150 דקות
לחמניות טריו שום
30 דקות
קרפ טירמיסו מסקרפונה
90 דקות
לזניית גבינות ופטריות קריספית