תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

לזניית גבינות ופטריות קריספית

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי

לזניית גבינות
ופטריות
קריספית
  

לזניית גבינות ופטריות קריספית  

מנה מפנקת של שכבות של דפי לזניה, גבינות ופטריות עם טופינג קריספי 

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

90 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

לרכישת המוצרים ממגוון רשתות:

המרכיבים ל- תבנית מלבנית בינונית

  • 1 חבילה עלי לזניה

  • 1 חבילה (500 גרם) גבינת כנען תנובה (לגרסה טבעונית אפשר להשתמש ב-2 גביעים של ממרח סויה בטעם טבעי תנובה אלטרנטיב)

  • 3 שיני שום כתושות

  • 5 פטריות פורטובלו קצוצות גס ומטוגנות – שומרים 2 כפות מהמלית לקישוט

  • 1 בצל סגול גדול קצוץ ומטוגן

  • 400 גרם גבינת קשקבל COLLECTION תנובה מגוררת ומעורבבת עם 1 חבילה (100 גרם) פתיתי גבע פרמזן השף הלבן (אפשר להחליף בגבינה טבעונית קשה)

  • 2 ביצים (לגרסה טבעונית אפשר להוסיף למסה חצי כוס משקה שיבולת שועל תנובה אלטרנטיב)

  • 1 כפית מלח

  • 1 כפית פלפל שחור

  • רבע כוס עלי בזיליקום קצוצים

  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 10% (לגרסה טבעונית אפשר להחליף ב-250 מ"ל קרם קוקוס)

  • לציפוי:

  • 4 כפות פירורי לחם מעורבבות עם כף שמן זית

גודל תבנית:

תבנית מלבנית בינונית

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

מערבבים בקערה רחבה גבינת כנען, תבלינים, שמנת לבישול וביצים. 

02 .

מוסיפים לבלילה שום, בזיליקום ובצל מטוגן. 

03 .

משמנים תבנית בינונית ומניחים בה 3 כפות מהמלית, מסדרים מעליה עלי לזניה ומעליהם מלית. מפזרים מעל פטריות ותערובת גבינות מגוררות. 

04 .

מניחים עוד שכבת עלים וחוזרים על הפעולה. מסיימים במלית גבינה מהבלילה ומפזרים מעליה פירורי לחם, פטריות וגבינה מגוררת. 

05 .

.עוטפים בנייר אפייה ואוטמים בנייר אלומיניום אופים בחום של 180 מעלות 25 דקות. 

הפעלת טיימר ( 25:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

06 .

לאחר 25 דקות מסירים את הכיסוי ואופים 10 דקות נוספות עד להשחמה. 

הפעלת טיימר ( 10:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top