תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

גראטן צ’יפס פריך

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי

גראטן צ’יפס פריך

גראטן צ’יפס פריך

תפוחי אדמה צלויים מסודרים בשכבות עם שמנת וגבינות

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

60 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- תבנית אחת

  • 1 חבילה (300 גרם) פתיתי טריו מיקס 3 גבינות (לגרסה טבעונית אפשר להשתמש בצהובה טבעונית תנובה אלטרנטיב קצוצה)

  • 1 חבילה (100 גרם) פתיתי פרמג'יאנו רג'יאנו השף הלבן (לגרסה טבעונית ניתן לוותר)

  • 40 גרם חמאת תנובה חתוכה לקוביות קטנטנות (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בשמן קוקוס)

  • 5 תפוחי אדמה בינוניים לא קלופים פרוסים לפרוסות דקות לרוחב

  • 1/4 כוס שמן זית

  • 1 כפית מלח גס

  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 10% השף הלבן (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בנוזל קוקוס)

  • 1 כף עלי רוזמרין טריים

  • 1/2 כפית מלח

  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס

גודל תבנית:

תבנית מלבנית או עגולה

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

מערבבים בקערה פרוסות תפו“א עם שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס. 

02 .

מסדרים את הפרוסות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-25 דקות עד הזהבה. 

הפעלת טיימר ( 25:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

03 .

בקערה נפרדת מערבבים רוזמרין, שמנת לבישול, פתיתי טריו ופתיתי פרמג’יאנו רג’יאנו. 

04 .

מסדרים בתבנית שכבת תפו“א ויוצקים עליה ממסת הגבינות. חוזרים על הפעולה ומקשטים בכמה עלי רוזמרין. 

05 .

מפזרים על המאפה קוביות קטנות של חמאה ומכניסים לאפייה של 180 מעלות כ-25 דקות עד שהמאפה משחים 

הפעלת טיימר ( 25:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top