תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

צילום: וידאו: רוסקו רז, סטילס: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: עדי קלינגהופר & אסי וירדנה ישראלוף

#עדי קלינגהופר, אסי וירדנה ישראלוף

גביניות פיצה במילוי מוצרלה 

גביניות פיצה במילוי מוצרלה 

גביניות פיצה. בצק שמרים במילוי פיצה ותוספות. הבצק בתוצאה הסופית צריך להיות בצורת מעטפה כמו גביניות מתוקות. מברישים בביצה ושומשום (מכיוון שזאת מנת פיצה אפשר לאחר האפייה להוסיף מעט פרמזן לקישוט וגם לטעם). 

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

120 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- 14 מאפים

  • לבצק שמרים:

  • 3.5 כוסות (500 גרם) קמח לבן

  • 1.5 כפות שמרים יבשים

  • 4 כפות סוכר

  • 4 כפות שמן

  • 2 כפות חומץ

  • 1 כוס (240-250 מ"ל) מים פושרים

  • 1 כף מלח

  • למילוי פיצה:

  • 250 גרם רוטב עגבניות/עגבניות מרוסקות

  • 1 כף תבלין אורגנו

  • 1 כפית מלח

  • 1 חבילה (200 גרם) פתיתי מוצרלה השף הלבן

  • לתוספות:

  • תירס, זיתים, וכד'

  • לציפוי:

  • ביצה, שומשום

  • 100 גרם פתיתי פרמג'יאנו רג'יאנו COLLECTION תנובה

גודל תבנית:

תבנית תנור

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

מניחים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח, שמרים וסוכר ומערבלים במהירות נמוכה. מוסיפים שמן, חומץ ומים בזרם דק. לבסוף מוסיפים מלח. ממשיכים בפעולת הלישה במשך כ-6 דקות. אם הבצק קצת יבש אפשר להוסיף מעט מים. צריך להתקבל בצק מעט דביק. 

הפעלת טיימר ( 6:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

02 .

עוטפים את הקערה ומניחים בצד להתפחה עד הכפלת הנפח. ניתן גם לילה במקרר.

03 .

לאחר התפחה מוציאים את הבצק התפוח אל משטח עבודה מקומח. מרדדים למלבן בעובי 1/2 סמ ופורסים לריבועים (בערך 10*10 סמ). 

04 .

מניחים במרכז כל ריבוע רוטב עגבניות, פתיתי מוצרלה ותוספות. מקפלים את הפינות הנגדיות לקבלת צורת מעטפה. 

05 .

חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק. מניחים בתבנית במרווחים, מחכים 10 דקות למעט התפחה, מברישים בביצה ומפזרים שומשום ופתיתי פרמזן בנדיבות. 

הפעלת טיימר ( 10:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

06 .

אופים ב-180 מעלות כ-12 דקות או עד הזהבה מלאה של הבצק. מוציאים מהתנור, מברישים בשמן זית ומפזרים מעט פתיתי פרמזן. 

הפעלת טיימר ( 12:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top