תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

ברולה גבינות מלוח

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי

ברולה גבינות מלוח

ברולה גבינות מלוח

ברולה גבינות עשיר בטעמים מלוחים ומתוקים שמתחברים יחד לביס מושלם 

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

180 דקות

זמן הכנה

בינוני

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- 8-6 מנות

  • 2 מכלים (500 גרם) שמנת להקצפה 38% השף הלבן

  • 1 וחצי כוסות (360 מ"ל) חלב תנובה

  • 1 כף סוכר

  • 1 כף שטוחה מלח

  • 1 כף אבקת בצל/שבבי בצל טחונים

  • 4 חלמונים

  • חמאת תנובה לשימון הכלים

  • להגשה:

  • 1/4 כוס קשיו קלוי

  • צ'ילי גרוס

  • 3 כפות אבקת סוכר

  • 1 פלח פרמג'יאנו רג'יאנו COLLECTION תנובה

  • 10 פטריות שמפיניון קטנות חתוכות לרבעים

  • תרסיס שמן

גודל תבנית:

כלים אישיים

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

מניחים את הפטריות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, משמנים בתרסיס וצולים בתנור עד לייבוש בחום של 190 מעלות כ-25 דקות. 

הפעלת טיימר ( 25:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

02 .

מרתיחים בסיר קטן שמנת להקצפה, סוכר, חלב ומלח, מוסיפים את אבקת הבצל, בוחשים היטב במטרפה ומסירים מהאש. 

03 .

טורפים את החלמונים בקערה נפרדת, יוצקים אליה בהדרגה שליש מכמות השמנת החמה תוך כדי בחישה עד לקבלת בלילה חלקה, ומוסיפים אל סיר השמנת החמה (השוואת טמפרטורות). 

04 .

משמנים בחמאה כלים אישיים ויוצקים אליהם את התערובת. אופים בתנור שחומם מראש ל- 110 מעלות כ-30 דקות, עד שהתערובת מתייצבת, אך עדיין רוטטת. 

הפעלת טיימר ( 30:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

05 .

מפזרים בעדינות בכל כלי מעט אבקת סוכר וצורבים בברנר. מניחים מעל קשיו קלוי שבור גס, רבעי פטריות, מעט צ’ילי גרוס ובעזרת קולפן מגלפים על הכול פרוסות פרמג’יאנו רג’יאנו. 

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top