צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי
ברולה גבינות מלוח
ברולה גבינות מלוח
ברולה גבינות מלוח
ברולה גבינות מלוח
ברולה גבינות עשיר בטעמים מלוחים ומתוקים שמתחברים יחד לביס מושלם
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
חלבי
סוג מתכון
180 דקות
זמן הכנה
בינוני
רמת מיומנות
המרכיבים ל- 8-6 מנות
-
2 מכלים (500 גרם) שמנת להקצפה 38% השף הלבן
-
1 וחצי כוסות (360 מ"ל) חלב תנובה
-
1 כף סוכר
-
1 כף שטוחה מלח
-
1 כף אבקת בצל/שבבי בצל טחונים
-
4 חלמונים
-
חמאת תנובה לשימון הכלים
-
להגשה:
-
1/4 כוס קשיו קלוי
-
צ'ילי גרוס
-
3 כפות אבקת סוכר
-
1 פלח פרמג'יאנו רג'יאנו COLLECTION תנובה
-
10 פטריות שמפיניון קטנות חתוכות לרבעים
-
תרסיס שמן
גודל תבנית:
כלים אישיים
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
הוראות הכנה:
01 .
מניחים את הפטריות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, משמנים בתרסיס וצולים בתנור עד לייבוש בחום של 190 מעלות כ-25 דקות.
הפעלת טיימר ( 25:00 דק׳)
02 .
מרתיחים בסיר קטן שמנת להקצפה, סוכר, חלב ומלח, מוסיפים את אבקת הבצל, בוחשים היטב במטרפה ומסירים מהאש.
03 .
טורפים את החלמונים בקערה נפרדת, יוצקים אליה בהדרגה שליש מכמות השמנת החמה תוך כדי בחישה עד לקבלת בלילה חלקה, ומוסיפים אל סיר השמנת החמה (השוואת טמפרטורות).
04 .
משמנים בחמאה כלים אישיים ויוצקים אליהם את התערובת. אופים בתנור שחומם מראש ל- 110 מעלות כ-30 דקות, עד שהתערובת מתייצבת, אך עדיין רוטטת.
הפעלת טיימר ( 30:00 דק׳)
05 .
מפזרים בעדינות בכל כלי מעט אבקת סוכר וצורבים בברנר. מניחים מעל קשיו קלוי שבור גס, רבעי פטריות, מעט צ’ילי גרוס ובעזרת קולפן מגלפים על הכול פרוסות פרמג’יאנו רג’יאנו.