צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי
רביולי אנד צ’יז
בסגנון גלילי
רביולי אנד צ’יז בסגנון גלילי
רביולי אנד צ’יז
בסגנון גלילי
רביולי אנד צ’יז בסגנון גלילי
תבנית מהממת של מאק אנד צ’יז בסגנון גלילי עם רביולי ממולא גבינות במקום פסטה רגילה
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
חלבי
סוג מתכון
60 דקות
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל- מאפה אחד
-
1 חבילת רביולי גבינות פסטה ריקו (לגרסה טבעונית אפשר להשתמש בפסטה פנה)
-
1/2 חבילת פרחי ברוקולי סנפרוסט קצוצים גס
-
1 מכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בפחית קרם קוקוס)
-
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
-
1 כוס בצל ירוק
-
4 כפות עלי טימין
-
1 כפית מלח
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כפית שום גבישי
-
1 חבילה (220 גרם) פתיתי פטה כבשים 20% פיראוס (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בטופו תנובה אלטרנטיב מגורר)
-
1 גליל פרומעז COLLECTION תנובה (לגרסה טבעונית אפשר לוותר)
-
200 גרם פתיתי גאודה עמק (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בצהובה טבעונית תנובה אלטרנטיב קצוצה)
-
לקישוט לאחר האפייה:
-
100 גרם שקדים מולבנים פרוסים קלויים
גודל תבנית:
תבנית מלבנית בינונית/עגולה קוטר 26
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
הוראות הכנה:
01 .
מבשלים את הרביולי במים רותחים כ-5 דקות ומסננים.
הפעלת טיימר ( 5:00 דק׳)
02 .
מערבבים בקערה שמנת להקצפה עם מלח, פלפל, טימין, שום גבישי, בצל ירוק, פטרוזיליה ופתיתי גאודה עמק.
03 .
קוצצים את הברוקולי לחתיכות גסות ומוסיפים לקערת הגבינות.
04 .
מוסיפים את הרביולי ומערבבים.
05 .
מעבירים לקערה משומנת בשמן זית ומסדרים את חתיכות הברוקולי בין הרביולי.
06 .
מפזרים על המאפה בצורה חופשית פרוסות פרומעז ופתיתי פטה.
07 .
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות עד השחמה.
הפעלת טיימר ( 30:00 דק׳)
08 .
מפזרים שקדים קלויים, מזלפים מעט שמן זית ומגישים.