צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי
סלט קיסר בקעריות תפו”א פריכות וגבינות
סלט קיסר בקעריות תפו”א פריכות וגבינות
סלט קיסר בקעריות תפו”א פריכות וגבינות
סלט קיסר בקעריות תפו”א פריכות וגבינות
סלט קיסר בהגשה אישית בו הקערה גם אכילה
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
חלבי
סוג מתכון
60 דקות
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל- 6 יחידות
-
3 תפוחי אדמה גדולים
-
צרור חסה ירוקה חתוכה גס – מומלץ לבבות חסה
-
1 חבילה (220 גרם) פתיתי פטה כבשים 20% פיראוס
-
120 גרם חמאת תנובה מומסת
-
לרוטב הקיסר טוחנים יחד:
-
1 כף חרדל דיז'ון חלק
-
1 שן שום
-
מיץ מלימון שלם
-
1/2 כפית מלח
-
1 כף מיונז
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כוס שמן זית
גודל תבנית:
תבנית תנור
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
הוראות הכנה:
01 .
מניחים את תפוחי האדמה בקליפתם בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-30 דקות עד לריכוך.
הפעלת טיימר ( 30:00 דק׳)
02 .
מצננים מעט וחוצים כל תפו“א לשניים. מרוקנים בזהירות את ליבת תפוחי האדמה ומניחים את החצאים המרוקנים בתבנית אפייה. מברישים היטב בחמאה ואת מלית תפוחי האדמה קוצצים גס ומערבבים עם חמאה ומפזרים מסביב על נייר האפייה. צולים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד השחמה ומצננים.
03 .
טוחנים את מרכיבי הרוטב.
04 .
מערבבים בקערה את החסה החתוכה עם קרוטוני תפוח האדמה וממלאים את חצאי התפו“א.
05 .
יוצקים רוטב ומפזרים פתיתי פטה.