מתכון תפוח אדמה מוקרם שכולם אוהבים | השף הלבן

תפוח אדמה מוקרם

מאכל טעים ואהוד על כולם

מאת: קרן טל
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
תפוח אדמה מוקרם

המרכיבים ל תבנית:

  • תפוחי אדמה רצוי גם מתוק
  • 2 שמנת מתוקה של השף הלבן
  • 2 קופסאות פטריות מכל סוג שאוהבים
  • חצי כוס קמח
  • שום
  • גבינה צהובה + בולגרית

הוראות הכנה:

  • 01.

     מרתיחים את תפוחי האדמה עד שיהיו רכים. להכנת הרוטב:

  • 02.

    מטגנים שני שיני שום מעט ואז שופכים את השמנת מתוקה, כשהשמנת רותחת ומבעבעת להוסיף את שאר שיני השום.

  • 03.

     זה הזמן לתבלן: מלח לפי הצורך, פלפל שחור. לאחר שתי דקות מכניסים את הפטריות ומנמיכים קצת את האש. אם יש צורך מוסיפים מעט מים חמים..

  • 04.

    הקמח נותן סמיכות אז גם זה לפי הצורך. בערך חצי כוס קמח עם מים חמים מערבבים ושופכים לסיר עד שמגיע לרתיחה טובה.

  • 05.

     בינתיים מרפדים את התבנית עם גבינה ולשים את תפוחי האדמה.

  • 06.

    מרפדים את תפוחי האדמה בגבינה ואז לשפוך את המוקרם.

  • 07.

    מכניסים לתנור לחצי שעה. אפשר לקשט עם זעתר או פטרוזליה.

הכנת? כאן מדרגים
(63)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.