ארטיק מנגו וניל
מרקם נפלא ונימוח שהילדים יאהבו עם יתרונות בריאותיים שיתחבבו על כל אמא. מנגו ויוגורט — סיפור אהבה
חלבי
סוג מתכון
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 15-20 ארטיקים:
- 1 כוס (240 מ”ל) חלב “תנובה”
- 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% מסדרת "השף הלבן"
- 2 כפות אבקת סוכר
- 2 גביעי (400 מ"ל) "דנובה" 4% של "תנובה"
- 250 גרם מחית מנגו טרי (1 מנגו גדול בשל, מרוסק)
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים חלב עם סוכר וסוכר וניל תוך כדי ערבוב עד שהסוכר נמס לחלוטין ומקררים.
-
02.
מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יציבה.
-
03.
מערבבים את החלב הממותק עם יוגורט ומקפלים פנימה את הקצפת.
-
04.
מחלקים את התערובת לשליש ושני שליש: שליש מהתערובת מערבבים עם מחית המנגו.
-
05.
יוצקים מתערובת המנגו לכוסות עד 1/2 מגובהן ומעבירים למקפיא לחצי שעה. יוצקים מעל את הקצפת הלבנה, נועצים מקלות ומקפיאים 6 שעות לפחות.
הכנת? כאן מדרגים