המרכיבים למנות 15-20:
- 4 כוסות שקדים קלופים
- 2 כוסות סוכר
- קליפה מגוררת מלימון
- 10 חלמונים
- עטרות נייר
- סוכריות מזרה צבעוניות
הוראות הכנה:
-
01.
טוחנים את השקדים ותוך כדי מוסיפים את הסוכר בהדרגה.
-
02.
לאחר הטחינה מעבירים לקערה ומוסיפים את החלמונים. מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
-
03.
מסדרים עטרות נייר בתבנית. בעזרת כף ממלאים את העטרות בעיסת השקדים.
-
04.
זורים מעל את הסוכריות ואופים עד לקבלת גוון זהוב יפה.
הכנת? כאן מדרגים