עוגיות פריכות במילוי שוקולד
עוגיות סנדוויץ פריכות במילוי שוקולד

המרכיבים ל 15 מנות:
- 300 גרם קמח
- 200 גרם חמאה קרה "תנובה"
- 60 גרם אבקת סוכר
- 1 ביצה טרופה
- גרידה מ-1 לימון
- ממרח שוקולד
- 100 גרם שוקולד לבן
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
מערבבים את הקמח, החמאה וגרידת הלימון בעזרת מעבד מזון, כאשר נוצרים פירורים, מוסיפים את אבקת הסוכר ומעבדים מספר שניות.
-
03.
תוך כדי שימוש בפולסים קצרים מוסיפים את הביצה עד שנוצר בצק אחיד. (אם הבצק מתאחד לפני הוספת כל הביצה אין צורך להשתמש בכולה), עוטפים את הבצק בניילון נצמד, ולתת לנוח בקירור כשעה.
-
04.
על משטח מקומח, מרדדים את הבצק לעלה ובעזרת קורצן עוגיות בצורת לב קורצים כ-30 לבבות.
-
05.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 כ-15 דקות, עד שהעוגיות זהובות, מצננים.
טיימר מופעל
-
06.
מורחים מממרח השוקולד על עוגיית לב אחת ומכסים בעוגייה שנייה.
-
07.
להכנת הציפוי- ממיסים את השוקולד הלבן ובעזרת כפית יוצרים משיחות מעל העוגיות, כך שיווצרו קווים מעל העוגייה.