עוגת שוקולד לבן לפסח
עוגת שוקולד לבן לפסח, טעימה וקלה מאוד להכנה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים לתבנית 26:
- 6 ביצים
- כוס סוכר
- פודינג בטעם שוקולד
- 2 גביעי שמנת מתוקה להקצפה
- 100 גרם שוקולד לבן
- מעט שוקולד חלב (לגירוד מעל העוגה)
הוראות הכנה:
-
01.
להקציף 6 חלבונים עם כוס סוכר.
-
02.
להוסיף החלמונים ואינטנט שוקולד. לאפות בתבנית 26 משומנת כ- 40 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
להמיס על האש שוקולד לבן ב1 מיכל שמנת מתוקה ולקרר במקרר לפחות שעה.
-
04.
להוסיף מיכל שני של שמנת מתוקה ולהקציף שתי התערובות עד לקבלת קצף אחיד.
-
05.
לצקת על העוגה כשהיא קרה ולגרד מעל שוקולד חלב.
הכנת? כאן מדרגים