פאי בראוניז ובייגלה מושחת
מתכון לפאי מושחת כיפי ליום הולדת שמח ולבכלל. ההכנה קלה והתוצאה מושחתת ומרשימה

המרכיבים ל 10:
- 150 גרם בייגלה
- 100 גרם חמאת "תנובה" מומסת
- 2 כפות אבקת סוכר
- 200 גרם שוקולד מריר
- 150 גרם חמאת "תנובה"
- 1 כוס סוכר
- 3 ביצים
- קורט מלח
- 2 כפות קקאו
- 1/2 כוס קמח
- 8 יחידות בייגלה
- 50 גרם שוקולד חלב
- 1/2 כוס ממתקי שוקולד קצוצים
הוראות הכנה:
-
01.
שמים במעבד מזון בייגלה, חמאה ואבקת סוכר וטוחנים לתערובת פירורית. מרפדים את התבנית - בסיס ודפנות - בתערובת ומאחסנים במקפיא.
-
02.
מחממים תנור ל 170 מעלות. ממיסים שוקולד וחמאה בבן מארי או במיקרו (30 שניות, מערבבים ושוב 30 שניות במיקרו, עד שהשוקולד מומס). מוסיפים סוכר ומערבבים. מוסיפים ביצים ומלח וטורפים לעיסה אחידה. מוסיפים קקאו וקמח ומערבבים לעיסה אחידה.
-
03.
יוצקים את עיסת הבראוניז על הבסיס, משבצים כמה יחידות בייגלה ואופים כ-18 דקות עד שהעיסה מתייצבת (אך עדיין לחה בפנים). מצננים.
טיימר מופעל
-
04.
ממיסים שוקולד חלב ומזלפים על פני העוגה. מפזרים ממתקים קצוצים ומגישים או מאחסנים במקרר.
הידעת?
אומרים שטובים השניים מן האחד, אך לפעמים עדיף האחד המשלב בתוכו את השניים. פאי שוקולד הוא אחד הקינוחים האהובים בישראל בישראל וגם הקלים להכנה. בנוסף, בראוניז הוא ללא ספק אחד הקינוחים הפופולאריים בעולם כולו. עכשיו מה קורה כשמשלבים בין 2 הקינוחים המעולים הללו לכדי קינוח אחד? מקבלים מנה אחת שטוב יותר מסך חלקיה! ובכן, קבלו את המתכון המושלם מתכון לפאי מושחת כיפי ליום הולדת שמח ולבכלל. ההכנה קלה והתוצאה מושחתת ומרשימה. לא כדאי לפספס.