המבורגר טופו משודרג עם צ'יפס בטטה
המבורגר מעולה שמשתדרג לדרגת מנת מסעדה עם כל התוספות: לחמניה, ירקות וצ'יפס בטטה
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל5:
- 1 כף שמן
- 1 בצל קצוץ דק
- 1 חבילה טופו תנובה ALTERNATIVE בטעם טבעי (או 1/2 בטעם טבעי 1/2 פיקנטי)
- 1/2 כוס אגוזי מלך
- 1/3 כוס עלי פטרוזיליה
- 1/3 כוס עלי כוסברה
- 1 כפית כמון
- 1 כפית בהראט
- 1/2 כפית מלח, פלפל
- 2 כפות קמח כוסמת
- 1/2 כוס מים
- להגשה: 5 לחמניות המבורגר, חסה, עגבניה, אבוקדו, קטשופ
לצ'יפס בטטה:
- 2 בטטות חתוכות למקלות
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית מחוקה פפריקה מתוקה
- 1 כפית קארי או חוויג'
- מלח, פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
-
02.
מעבירים את מרכיבי ההמבורגר למעבד מזון ומעבדים בפולסים לעיסה אחידה. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.
-
03.
יוצרים מעיסת ההמברגר 5 קציצות גדולות, עבות ושטוחות. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את הקציצות כ 2-3 דקות מכל צד עד שהוא שחום ופריך. מוציאים לצלחת.
טיימר מופעל
-
04.
להכנת הצ'יפס: מערבבים בטטה, שמן ותבלינים, מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ 20 דקות בתנור שחומם ל 200 מעלות.
טיימר מופעל
-
05.
להגשה חוצים את הלחמניות, מניחים בהן חסה, עגבניה, המבורגר ואבוקדו. מגישי עם צ'יפס הבטטה וקטשופ.
הכנת? כאן מדרגים