מתכון כנפי עוף בסויה ודבש | השף הלבן

כנפי עוף בסויה ודבש

מתכון מנצח לכנפי עוף ברוטב סויה ודבש שאי אפשר להפסיק לאכול

מאת: השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כנפי עוף בסויה ודבש

המרכיבים ל8 מנות:

מרכיבים:
  • 2 ק"ג כנפי עוף טרי
  • 5 שיני שום טרי קצוצות דק
  • שליש כוס רוטב סויה
  • שליש כוס רוטב טריאקי
  • חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • חצי כוס דבש
להגשה:
  • בצל ירוק קצוץ דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים סיר עם 4 ליטר מים ומבשלים את הכנפיים.

  • 02.

    רק לאחר רתיחה מלאה למשך 10 דקות - לנקות את השומן המיותר וכמובן את כל השערות מהכנף ע"י סכין קטן (בשיטה זו קל מאוד).

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    כמו כן, הרתיחה המלאה של המים שומרת שהכנף לא תאבד מטעמה הטבעי.

  • 04.

    מוציאים את הכנפיים למסננת.

  • 05.

    מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב ומשרים במרינדה שנוצרה למשך 3 שעות.

  • 06.

    מוציאים מהנוזלים את הכנפיים ומניחים על הגריל לצריבה קלה, הופכים פעם אחת, צולים מצד שני ומגישים. 

הכנת? כאן מדרגים
(148)