סלט פסטה צבעוני
סלט פסטה עם גבינה ואנשובי
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
- 500 גרם פסטה קונכיות או חלולה
- 2 כפות שמן זית
- 250 גרם גבינת פטה "פיראוס" מפוררת
- 15 זיתי קלמטה מגולענים קצוצים גס
- 30 עגבניות שרי חתוכות לקוביות קטנות
- 8 פילטים של אנשובי קצוצים
לרוטב
- 1/3 כוס שמן זית
- 3 כפות חומץ בן יין לבן
- 2 שיני שום קצוצות
- ¼ כוס בזיליקום קצוץ
- מלח
- פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את מרכיבי הרוטב בצנצנת ושומרים במקרר.
-
02.
מבשלים פסטה בסיר עם מי מלח רותחים לפי הוראות היצרן.
-
03.
מסננים היטב, מוסיפים 2 כפות שמן, מערבבים ומצננים.
-
04.
מעבירים את הפסטה לקערה ומוסיפים גבינה, זיתים, עגבניות ואנשובי ויוצקים את הרוטב.
הכנת? כאן מדרגים