מרק קרם ברוקולי
מרק ברוקולי בריא וקרמי להנות ממנו בחורף
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
- 1/2 ק”ג ברוקולי חתוך קטן ללא הגזע העבה וללא עלים
- 11/2 ליטר מים
- 1 מכל שמנת מתוקה
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 30 גרם חמאה
- 2 כפות קמח
- 1 כף אבקת מרק טעם עוף
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים בחמאה קלות את הבצל והברוקולי מוסיפים את הקמח ואבקת המרק מערבבים ומוסיפים את המים.
-
02.
מביאים לרתיחה ומבשלים במשך15 דקות על אש קטנה עד שהברוקולי רך אך לא משנה את צבעו.
טיימר מופעל
-
03.
טוחנים את המרק בבלנדר היטב ומחזירים לסיר .
-
04.
מוסיפים את השמנת ומבשלים עוד כ 5 דקות
טיימר מופעל
-
05.
מתבלים ומגישים (לעידון ולהוספת טעם טוב ניתן להוסיף 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות).
הכנת? כאן מדרגים