מתכון מרק פטריות לבן | השף הלבן

מרק פטריות לבן

מרק פטריות לבן

מאת: ניבה בארי
חלבי סוג מתכון
בינונית רמת מיומנות
מרק פטריות לבן

המרכיבים ל10:

  • 1 סלסלה פטריות שמפיניון
  • 5 פטרות פורטבלו
  • 5 פטריות ירדן
  • 2 בצלים לבנים
  • 1 בקבוק יין לבן חצי יבש!
  • 2 כוסות מיים
  • 2 קרטוניות חלב תנובה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 4 כפות אבקת מרק פטריות (לחלופין קורנפלור אם לא רוצים אבקת מרק)
  • קורט פלפל לבן
  • קורט מלח
  • קורט מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים בצל ופטריות לקוביות יפות ללא הרגליים, מטגנים ביחד עד הזהבה

  • 02.

    ומוסיפים אבקת מרק + תבלינים מטגנים יחד מספר שניות מכבים אש ומוסיפים 1/2 בקבוק יין בוחשים חזק מדליקים אש ומביאים לרתיחה מוסיפים מים ומבשלים עד שהפטריות רכות, מוסיפים חלב ומביאים לרתיחה עדינה מתקנים תיבול ומכבים.

  • 03.

    לפני ההגשה מכינים קצפת מהשמנת המתוקה ומוסיפים אותה בעדינות למרק עובדים עם מקצפה רק על פני השטח העליון של המרק.

  • 04.

    מגישים עם תלתלי בצל ירוק מעל.

  • 05.

    מתכוני שבועות נוספים ניתן למצוא בקטגוריית

  • 06.

    מתכונים לשבועות

הכנת? כאן מדרגים
(66)